Google Analytics Tracking Module

Hasičský výjazd PDF Tlačiť E-mail

Hasičský výjazd  

25.8. 2018 v neskorých nočných hodinách, počas osláv dňa obce, sme boli občanmi upozornený na podozrivú žiaru v smere rómskej osady. Na miesto sa vydalo 6 členov DHZo a technika T815. Pri ohlásení výjazdu na operačné stredisko sme sa dozvedeli že sa jedná o požiar chatrčí v rómskej osade. Po príchode na miesto sme začali s hasením požiaru dvoma C prúdmi a vysokotlakým prúdom. Okrem nášho zboru zasahovali aj profesionálny hasiči zo staníc v Poprade a Mengusovciach. Požiar sa po vyše polhodine intenzívneho hasenia  podarilo lokalizovať a následné hasebné práce pokračovali do skorých ranných hodín.

 

 Dňa 25. 8. 2018 o 23,34 hod. bol ohlásený požiar chatrčí v rómskej osade v obci Batizovce, okres Poprad. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania. Zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Poprade (z hasičských staníc v Poprade a v Mengusovciach) a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Batizovce tromi C prúdmi a dvoma vysokotlakovými prúdmi za súčasného rozoberania konštrukcií. Pri požiari boli použité autonómne dýchacie prístroje. Následkom požiaru vznikla majiteľom priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 6 000 €.

                                                                                Informačný zdroj: Prezídium HaZZ

 

 

 
Ulti Clocks content

Kto je online

Máme online 2 hostí 

Štatisktiky

Počet zobrazení obsahu : 422443

DHZ Batizovce na Facebooku

Valid XHTML & CSS | Template Design ah-68 | Copyright © 2009-2022 by Lukáš Grešo, wwww.itnavody.sk & Marián Chromek, Firma