Google Analytics Tracking Module

Pátracia akcia PDF Tlačiť E-mail
  Pátracia akcia po klientke DSS Batizovce. 23.1. - 25.1. 2009

- Dňa 23.1. 2009 v poobedňajších hodinách sa z Domova Sociálnych služieb v obci Batizovce vydala na prechádzku 47-ročná mentálne chorá Marianka Š. . Kedže sa z prechádzky nevrátila pracovníci DSS sa ju pokúšali nájst v jeho areáli. Nakoľko ju nenašli požiadali o pomoc PZ Svit.


- 24.1. 2009 v ranných hodinách Obecný úrad v Batizovciach spolu s DSS požiadali o pomoc pri pátraní členov DHZ a dobrovoľníkov. Tý sa vydali do hornej časti obce, kde bola nezvestná naposledy videná. Po cca dvoch hodinách sa našli papuče, ktoré podľa zamestnankýň DSS patrili nezvestnej. Táto stopa nám pomohla pri zúžení okruhu pátrania. Aj napriek vysokej účasti dobrovoľníkov sa nezvestnú v tento deň nepodarilo vypátrať.


- 25. 1. 2009 sa v pátraní pokračovalo. Na pomoc boli prizvaný aj záchranári z komplexnej záchrannej služby. Pátralo sa na ploche asi 60km2. Na pomoc priletel aj vrtuľník s termovíziou. Okolo 13:30 pilot z vrtuľníka signalizoval nejaký nález. Na miesto určenia sa vydali záchránari kde našli nezvestnú. Žial Marianka už nežila. Zomrela v nočných hodinách zo soboty na nedeľu na následky podchladenia. Pátracej akcie sa zúčastnilo okolo 50 dobrovoľníkov, za čo im týmto ďakujeme.

 
Ulti Clocks content

Kto je online

Máme online 5 hostí 

Štatisktiky

Počet zobrazení obsahu : 422436

DHZ Batizovce na Facebooku

Valid XHTML & CSS | Template Design ah-68 | Copyright © 2009-2022 by Lukáš Grešo, wwww.itnavody.sk & Marián Chromek, Firma