Google Analytics Tracking Module

Školenie kontrolných skupín PDF Tlačiť E-mail

Školenie veliteľov kontrolných skupín

Dňa 22. marca o 17:00 sa konalo v hasičskej zbrojnici v Batizovciach školenie veliteľov a členov kontrolných skupín, ktoré v našej obci vykonávajú preventívne protipožiarne kontroly v obytných domoch a objektoch. Školenia sa zúčastnilo 22 členov, ktorí si v priebehu dvoch hodín prebrali nové metódy, zákony a ustanovenia, ktoré sú platné pre rok 2010.

Kontroly sa budú vykonávať v zmysle zákona č. 314/2001 Z.z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov. Každý vlastník alebo užívateľ nehnuteľnosti je povinný umožniť kontrolnej skupine protipožiarnu prehliadku svojej nehnuteľnosti s výnimkou obytných miestností. Pri prehliadkach sa kontroluje predovšetkým suterén domu, pivnice, povaly, garáže a ďalšie priestory s rizikom vzniku požiaru. Prehliadky slúžia predovšetkým prevencii proti vzniku požiarov a ich účelom je upozorniť majiteľov na možné riziká vzniku požiarov.

Prosíme všetkých občanov, aby vo vlastnom záujme umožnili kontrolným skupinám prehliadku vlastnej nehnuteľnosti, sami boli pri prehliadke nápomocní a rešpektovali požiadavky členov kontrolnej skupiny.

Kontroly sa budú vykonávať priebežne do 30. 4. 2010.

 
Ulti Clocks content

Kto je online

Máme online 2 hostí 

Štatisktiky

Počet zobrazení obsahu : 422443

DHZ Batizovce na Facebooku

Valid XHTML & CSS | Template Design ah-68 | Copyright © 2009-2022 by Lukáš Grešo, wwww.itnavody.sk & Marián Chromek, Firma