Google Analytics Tracking Module

Zmena Rozpisu súťaží PDF Tlačiť E-mail

Zmena Rozpisu súťaží na rok 2010

Nakoľko prezídium DPO SR zrušilo krajskú súťaž dorastu, majstrovstvá SR hasičského dorastu a celoštátne kolo hry Plameň, v sekcii " Výsledky súťaží Rok 2010" sa nachádza nový kalendár súťaží na rok 2010.

od KALE Št, 18. Mar 2010, 22:07 :

 Dńa 25.2.2010 sa uskutočnilo v Bratislave 16. riadne zasadnutie Prezídia DPO SR, ktoré v treťom bode prerokovalo a schválilo organizačné zabezpečnie okresných resp. územných a krajských kôl hry PLAMEŇ 2010 - to znamená, že celoštátne kolo hry PLAMEŇ v roku 2010 sa nebude konať ! V štvrtom bode bolo prerokované organizačné zabezpečenie okresných resp. územných a krajských súťaží hasičského dorastu 2010 s tým, že na základe požiadaviek KV DPO sa v roku 2010 súťaže hasičského dorastu budú konať iba po okresné resp. územné kolá. Krajské kolá súťaže hasičského dorastu sa v roku 2010 nebudú konať !!! - kompletné informácie z rokovania sú uvedené v Požiarniku č. 3/2010 str. 3 a na http://www.dposr.sk. Je smutné a zarážujúce, že Prezídium DPO SR zrušilo tieto vrcholné súťaže hasičskej mlade - boli už určené termíny i dobrovoľné hasičské zbory, ktoré boli ochotné zabezpečiť tieto súťaže : DHZ Štrba - krajskú súťaž dorastu, OV DPO Kežmarok - majstrovstvá SR HD dorastu a Turčianske Teplice - celoštátne kolo hry PLAMEŇ. V úvodníku v POŽIARNIKU č. 1/2010 Vendelín Horváth, generálny sekretár DPO SR okrem iného píše : ,,Tento rok sa uskutoční 38. ročník súťaže PLAMEŇ ,, tento rok je postupový t. zn., že víťazi si zmerajú sily na celoštátnom kole. Uskutočnia sa aj II. samostatné majstrovstvá hasičského dorastu . Orgány DPO SR nie náhodou, ale cieľavedome venujú veľkú pozornosť príprave svojich nástupcov - mladej generácii ... toľko citácia - takže zostalo len pri slovách - hasičské družstvá dorastu, ktorých máme na Slovensku viacero, sa poctivo pripravovali ,ale rozhodnutím Prezídia stratili motiváciu. O rok kedy sa údajne majú súťaže konať spolu s dospelými budú viacerí už v mužskej kategórii . To platí i o žiakoch,ktorí mohli zakončiť svoje účinkovanie v žiackej kategórii účasťou v celoštátnom kole hry PLAMEŇ. Bližšie k tomuto je vedená diskusia na http://www.dposr.sk - fórum - súťaže .

 

Viac informácií získate tiež na www.hasici.sk a www.ohlpp.yw.sk .

 
Ulti Clocks content

Kto je online

Máme online 1 hosťa 

Štatisktiky

Počet zobrazení obsahu : 422433

DHZ Batizovce na Facebooku

Valid XHTML & CSS | Template Design ah-68 | Copyright © 2009-2022 by Lukáš Grešo, wwww.itnavody.sk & Marián Chromek, Firma